DE DRIE GRAEFJES

DE DRIE GRAEFJES Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 33 beoordelingen
15 okt 2020 om 13:28 Heerlijk!!!
10 sep 2020 om 20:05 Genoten!
29 aug 2020 om 16:16 Eten was prima , alleen jammer dat het eten pas na 90 minuten is gekomen terwijl er stond 35 minuten , waardoor de persoon voor wie deze verassing was al zelf eten had besteld
27 jul 2020 om 16:10 Ik had hummingbird besteld maar ik kreeg chocolade cake, heel jammer. Ik had ook 2 red velvets besteld maar ontving helaas 1 red velvet en 1 regenboog cake.
30 jun 2020 om 0:15 Wonderful sandwiches , glorious cake!
5 jun 2020 om 18:28 De taart was echt TE droog voor woorden, zonde
15 mrt 2020 om 18:57 Het kwam nog eerder aan, dan het aangegeven tijdstip. Goede service
27 feb 2020 om 16:48 Sneller bezorgd (zou 50min zijn, werd gelukkig 30) en prima verpakt en verzorgd Best prijzig, maar lekker (choco punt mocht wel groter voor €5,50..) Zou top zijn als je kon kiezen voor friet bij de sandwiches (ipv tortilla chips). En brownies op menu? :)
22 feb 2020 om 9:16 De bezorging was heel erg goed en op tijd ik ben heel erg tevreden over de kwaliteit van de bezorging en de red velvet was super lekker
19 jan 2020 om 16:19 Heel erg teleurstellend, zowel de red velvet als de rainbow waren erg droog. Dit was gewoon geen verse taart. De hummingbird was gelukkig wel lekker, maar ik haal volgende keer wel ergens anders.
3 jan 2020 om 18:13 Helaas was de zalm vrij bruin (en heb ik me er dus niet aan gewaagd) en was er dit keer heel weinig avocado gesmeerd. Ik heb hier vaker besteld voor de prijs is dit erg teleurstellend. Ik moet wel zeggen dat ik deze ervaring niet eerder heb gehad hier
3 dec 2019 om 18:35 Hele goeie bezorging en heerlijke taart , zeker een aanrader