DE DRIE GRAEFJES

DE DRIE GRAEFJES Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 23 beoordelingen
19 jan 2020 om 16:19 Heel erg teleurstellend, zowel de red velvet als de rainbow waren erg droog. Dit was gewoon geen verse taart. De hummingbird was gelukkig wel lekker, maar ik haal volgende keer wel ergens anders.
3 jan 2020 om 18:13 Helaas was de zalm vrij bruin (en heb ik me er dus niet aan gewaagd) en was er dit keer heel weinig avocado gesmeerd. Ik heb hier vaker besteld voor de prijs is dit erg teleurstellend. Ik moet wel zeggen dat ik deze ervaring niet eerder heb gehad hier
3 dec 2019 om 18:35 Hele goeie bezorging en heerlijke taart , zeker een aanrader
22 nov 2019 om 17:34 Club sandwich was heerlijk goed belegd ook en op tijd bezorgd! Voor herhaling vatbaar
4 nov 2019 om 18:36 Bezorging was goed maar die 2 stukken redvelvet waren super droog helaas
1 nov 2019 om 14:11 Awesome, best red velvet cake!
31 okt 2019 om 22:32 Ik heb een bestelling geplaatst heb de triple chocolate cheesecake en sapje niet gekregen ben er niet over geïnformeerd wel heb ik extra puntje gekregen maar daar had ik niet om gevraagd. Ik belde en toen namen ze niet op! Slechte service
19 okt 2019 om 19:46 Jullie kanker moeders, vuile oplichters! 5,50 voor een klein stukje cake. Is het totaal niet waard mensen. Het is jammer dat ik geen foto kan laten zien en begrijp ook niet dat jullie de taarten persoonlijk snijden waardoor je geen gelijke stukjes hebt.
4 okt 2019 om 16:45 Heerlijke clubsandwich voor de lunch besteld veel smaak en vult goed ook bezorgd binnen de afgesproken tijd! Ga zeker nog een keer bestellen
24 sep 2019 om 18:50 Had 2 sapjes besteld voor 10 euro. Beide sapjes zaten niet bij de bestelling en er stond een kruis doorheen met pen op het bonnetje. Was hier over niet geinformeerd. Beetje jammer zeg maar..
11 sep 2019 om 11:17 The red velvet cake and the lemon cheesecake was delicious,however the chocolate pecan cake was dried out.A pity.
10 sep 2019 om 18:53 Het broodje was vreselijk niks goeds over te zeggen. Ze moeten het houden op het serveren in de zaak. Want het afleveren was een drama. . Maar de bezorger was super vriendelijk!